Festival Čovjek na Zemlji

Na poziv Udruge Čovjek na Zemlji, Udruga Populus sudjelovat će na istoimenom festivalu. Festival je zamišljen kao druženje, informiranje i edukacija građana o važnosti zaštite prirode i okoliša te pružanje alata za održivi razvoj. Festival promovira interaktivne i interdisciplinarne metode rada koje podrazumijevaju predavanja kompetetnih stručnjaka, radionice za djecu i odrasle, projekcije filmova i diskusiju koja ima za cilj motivirati posjetitelje na razmišljanje, djelovanje i zauzimanje kritičkog stava prema negativnim trendovima u gospodarenju prirodnom baštinom.

Udruga Populus će predstaviti djelovanje Udruge i program “Cvjetkina škola o prirodi” te održati radionice “Upoznaj Cvjetku!” (za djecu predškolske i rane osnovnoškolske dobi) i “Okusi i mirisi ljeta” (za 5., 6. i 7. razred), predavanje o zaštićenim biljnim svojtama Dubrovačko-neretvanske županije i edukativnu šetnju po Srđu.

Vidimo se =)

Comments are closed.