Partneri

Kapibara

KAPIBARA

Kutak za Promicanje BioRaznolikosti, KaPiBaRa, je nevladina i neprofitna udruga građana osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja aktivnosti u području zaštite okoliša, s posebnim naglaskom na zaštitu prirode i bioraznolikosti. Naši ciljevi uključuju popularizaciju prirodnih vrijednosti i baštine, očuvanje bioraznolikosti kroz poticanje i jačanje interdisciplinarnog pristupa problemima zaštite prirode, s posebnim naglaskom na obrazovanje, uključivanje i jačanje uloge javnosti.

partneriPerforacije

FESTIVAL PERFORACIJE

Festival Perforacije – tjedan izvedbenih umjetnosti je međunarodni festival programski usmjeren na umjetnike iz Hrvatske i susjednih zemalja čije se izvedbe temelje na plesnom, kazališnom i likovnom izrazu te prijelaznim i graničnim područjima i disciplinama. U sklopu programa IMAGINE 2012 (Umjetnost i klimatske promjene), a u okviru programa Festivala Perforacije, Udruga Domino i partneri će kroz produkciju umjetničkih radova i organiziranje javnih tribina raditi na podizanju razine svijesti o problematici klimatskih promjena, te time otvoriti prostor suradnje kulturnog, znanstvenog i civilnog sektora na jednoj od najvažnijih tema današnjice. Zajedno s Udrugom Kapibara, Populus će sudjelovati u pripremi Invazivne večere za sudionike Festivala.

Bius

UDRUGA STUDENATA BIOLOGIJE

BIUS je prepoznatljiva studentska strukovna udruga, neovisna od bilo koje druge postojeće organizacije. Okuplja ambiciozne, svestrane i kreativne studente biologije koji svojim inicijativama stvaraju temelje za nastajanje budućih vrhunskih stručnjaka u svim disciplinama koje biologija obuhvaća.
Osnovni ciljevi Udruge su poticanje i unapređenje kulturnih, zabavnih, sportskih i edukativno-istraživačkih djelatnosti studenata; vrednovanje, očuvanje i zaštita prirode i bioraznolikosti primjenom odrednica održivog razvoja te doprinos ostvarivanju modernog, slobodnog, demokratskog, pluralnog i tolerantnog, nenasilnog društva poštivanjem različitosti stavova, misli i ideja, slobode izbora, samostalnosti organizacije u radu, javnosti i demokratičnosti mišljenja te odgovornosti pojedinca i organizacije.

Podijelite Vaše mišljenje