Zelena čistka

Zelena čistka 2013.

Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj. Izvrsni rezultati prošlogodišnje akcije u koju se uključilo 41.558 volontera, 161 jedinica lokalne samouprave i u kojoj je očišćeno čak 3.746 tona otpada, poticaj su da ove godine budemo još jači i još bolji. Cilj nam je pronaći lokacije divljih odlagališta otpada, obilježiti ih na internetskoj karti, te potom očistiti šume, rijeke, jezera, more, puteljke, jame… svaki kutak Lijepe naše.

Stoga ćemo 20. travnja 2013. godine udružiti napore kako bi pokazali koliko nam je važan okoliš i priroda, te što sve možemo i spremni smo učiniti u samo jednom danu. Pridruži nam se i ti! Osjeti zajedništvo i pozitivu koja će nam, promjenom našeg odnosa prema okolišu i prirodi, te zbrinjavanju otpada, omogućiti bolje sutra!

Kako se uključiti?
Potraži informacije na http://www.zelena-cistka.org/ ili se javi na udruga@udrugapopulus.hr i pridruži članovima Udruge Populus =)

Podijelite Vaše mišljenje